Meedoen?

Meedoen kan op verschillende manieren.

  • als deelnemer aan een dialooggesprek.
  • als gespreksleider van een dialooggesprek.
  • als organisator van een dialooggesprek.
  • als sponsor van Hulst in Dialoog.

Wil je eerst eens ervaren wat een dialoog is of meer weten over het organiseren van een tafel, dan kun eens deelnemen aan een dialoog (zie agenda).

Meedoen als deelnemer.

Meedoen aan een dialooggesprek houdt in dat je gedurende 2 tot 2,5 uur samen met 5-7 anderen, meestal onbekenden van elkaar, in gesprek gaat over een van te voren gekozen thema.

Aan elke tafel is een in de speciale dialoogmethodiek getrainde gespreksleider aanwezig. Via 4 fasen (kennismaken, ervaringen delen, dromen en doen) voeren jullie samen een dialooggesprek over het betreffende thema. Wat de dialoog inhoudt lees je hier.

Er worden op verschillende locaties tafels georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. De thema's en tijdstippen verschillen. Om te zien waar welke dialogen plaatsvinden kijk hier. De tafelorganisator of gespreksleider zal voorafgaand aan de dialoog contact met je opnemen. Inschrijven voor meer tafels is ook mogelijk.

Deelnemen als gespreksleider.

Als je het leuk vindt om zelf een dialoog te (leren) begeleiden kun je je aanmelden als gespreksleider. Je volgt dan een basistraining.

Je kunt je aanmelden bij een van de dialoogtafels die nog geen gespreksleider hebben of zelf of met iemand anders een tafel organiseren waar jij dan gespreksleider bent. Je kunt samen deelnemers uitnodigen. Ook via de website kunnen mensen zich aanmelden.

Aanmelden als gespreksleider kan hier.

Deelnemen als tafelorganisator.

Tafelorganisatoren zijn particulier of medewerkers van een organisatie die een dialoogtafel organiseren. Dat kan op allerlei mogelijke locaties. De organisatie van Hulst in Dialoog kan hier eventueel bij helpen.

Het aanmelden van de dialoogtafel(s) kan hier.

Meedoen als hoofdpartner.

We zijn altijd zeer blij met organisaties die de dialoog in Hulst een warm hart toedragen en bereid zijn de organisatie van Hulst in Dialoog te ondersteunen.

Neem bij vragen contact op.